De voordelen van akoestische
panelen van Tocca Legno

Een goede akoestiek tilt het comfort in een ruimte naar een hoger niveau. Met de akoestische panelen van Tocca Legno verbeter je die akoestiek op een eenvoudige, snelle en betaalbare manier. Met esthetische meerwaarde als kers op de taart.

Image

Sterke looks

Deze akoestische oplossing versterkt de uitstraling van je interieur. De mdf-lamellen zijn afgewerkt met hoogwaardig fineer, voorzien van kleine scheurtjes en nokken voor een natuurlijke uitstraling. Of je kiest voor de PET-panelen van geperste, geluidsabsorberende polyesterwol. Deze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, telkens in 3 verschillende diktes.

Image

Betere akoestiek

Een muur of plafond bekleden met Tocca Legno-panelen heeft meteen een positieve impact op de akoestiek in een ruimte. Na plaatsing rechtstreeks op de wand krijg je geluidsklasse D. Werk je met bevestigingslatten en vul je de tussenruimtes met isolatiewol, dan realiseer je met sprekend gemak een geluidsklasse A.

Image

Makkelijke installatie

Je nieuwe interieur is in een mum van tijd klaar. Je verlijmt de akoestische panelen simpelweg op de wand of schroeft alles vast op bevestigingslatten, die je eerst op de muur monteert. Ook het op maat bijsnijden en afwerken van je akoestische wand is kinderspel.

Wist je trouwens dat je de panelen ook aan het plafond kan bevestigen of gebruiken als akoestische scheidingswand? Snel en eenvoudig.

Duurzame oplossing

De PET-panelen zijn gemaakt uit gerecycleerde PET, voor de houten latten gebruikt Tocca Legno uitsluitend gecertificeerd hout. Dat maakt de akoestische panelen niet enkel efficiënt en stijlvol, maar ook duurzaam. Voor een goede akoestiek, in harmonie met mens en milieu.