Engineered wood
our passion

De afgelopen 15 jaar groeide Lalegno uit tot een kwaliteitsmerk van meerlaags parket met internationaal aanzien. Al gaat dit verhaal van meerlagenparket al veel verder terug. Al ruim 4 decennia schaaft de familie Labeeuw aan de ontwikkeling van hun houten vloeren. Met vader Geert en zoon Jan als drijvende krachten. Met een duidelijke visie en overtuigde bedrijfswaarden.

Niet zomaar een
familiebedrijf

01.

Het beste parket
voor een eerlijke prijs

Jarenlange ervaring en knowhow resulteren in een goede kennis van de markt. Zo slaagt Lalegno erin het beste hout aan te kopen en tegen de meest concurrentiële prijzen aan te bieden voor haar klanten. 
02.

Duurzaam parket en 
 een milieuvriendelijke productie

Lalegno-vloeren zijn vervaardigd met respect voor de natuur en het milieu. Door te opteren voor meerlagenparket combineren we een duurzame toplaag uit edel hout met verstevigingslagen uit snelgroeiende houtsoorten.
03.

Ruime voorraad
en snelle levering

Dagelijks vertrekken vanuit onze magazijnen parketvloeren naar klanten overal ter wereld. Een goed productiebeleid en efficiënt stockbeheer dragen bij aan onze ruime voorraad. Zo voorzien we klanten correct en net op tijd van hun bestellingen. Bestel tijdig je vloer bij jouw verkooppunt om zeker te zijn van een vlotte levering.

Laat je 

inspireren

Wat allemaal mogelijk is met onze parketvloeren? Project na project stellen we je een brede waaier aan stijlen en sferen voor. Doe alvast ideeën op voor jouw thuis en maak kennis met de houten vloer die echt bij je past.

Image

Een team 
van experten

Bij Lalegno ben je steeds zeker van de beste technieken en hedendaagse interieurstijlen. Daarvoor rekenen we op een sterk team van gemotiveerde, ambitieuze en deskundige medewerkers. We blijven elke dag werken aan een modern, hoogwaardig aanbod. Bouw jij binnenkort mee aan ons assortiment?