Waarom voor
SPC kiezen?

Bij het kiezen van een vloer spelen heel wat factoren mee. Wat zie je graag? Hoe wordt de ruimte waar de vloer in komt gebruikt? Wat vind jij belangrijk? De kans dat je antwoorden op die vragen matchen met een SPC-vloer is best groot. Met 10 straffe voordelen zijn de Rigid Floors in SPC voor heel wat projecten een goede optie.

Image

1. Kras- en schokbestendig

De toplagen van onze Rigid Floors geven je SPC-vloer een weerbaar karakter. De planken en tegels hebben een coating in aluminiumoxide. Dat natuurlijk materiaal heeft een hoge duurzaamheid en resulteert in minder krassen in je vloer.

Image

2. 100 % waterwerend

Contact met water heeft geen invloed op SPC-vloeren. Elke laag van de Rigid Floors is perfect waterbestendig. Dat schept eindeloze mogelijkheden voor elke kamer en elk gebruik.

Image

3. Realistische designs

Rigid Floors zijn amper te onderscheiden van echt hout of steen. Naast levensechte prints hebben deze SPC-vloeren een realistisch reliëf. Door de EIR-technologie, die de structuur echt in de materialen drukt.

Image

4. Onderhoudsgemak

De duurzame slijtlaag beschermt onze SPC tegen indringende vlekken. Koffie gemorst, modderschoenen of hondenpootjes? Je poetst ze eenvoudig weg, zonder blijvende afdrukken op de SPC-vloerdelen.

Image

5. Akoestisch comfort

De geïntegreerde isolerende onderlaag van Rigid Floors absorbeert het geluid. Een slimme keuze voor een hoger akoestisch en wooncomfort.

Image

6. Aangenaam loopgevoel

Op elk moment een gezellig warme vloer met sterke antislipeigenschappen. Met eender welk schoeisel of gewoon op je blote voeten.

Image

7. Eenvoudige plaatsing

Je klikt de SPC-vloerdelen eenvoudig vast voor een snelle plaatsing. Door het tand- en groefsysteem in de installatie van je vloer een koud kunstje. Verlijming aan de muur garandeert bovendien een sterk en veilig resultaat.

Image

8. Uitzonderlijk stabiel

De kernlaag van onze SPC is een combinatie van kalksteen en pvc. Dit duo is ijzersterk en uitzonderlijk stabiel. Dat maakt onze Rigid Floors ook ideaal voor ruimtes met intensief gebruik, zoals winkels of kantoren.

Image

9. Uv-bestendig

Een intense, realistische kleur die jaar na jaar bewaard blijft. Dat danken de SPC-vloeren aan de optimale uv-bescherming. Die gaat verkleuring en daarmee ook kleurverschillen tegen. Zoals de originele kleuren van deze collectie verdienen.

Image

10. Gezonde leefomgeving

Je vindt een gezonde luchtkwaliteit in je woning belangrijk. Onze SPC bevat geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen. Zo bouw je, ook met je vloer, aan je eigen gezonde leefomgeving.