De ideale
 parketafwerking

Om je nieuwe vloer echt tot zijn recht te laten komen, maakt de afwerking van je parket het verschil. Gebruik profielen voor de naadloze overgang tussen 2 vloeren, om hoogteverschillen op te vangen of om randen af te werken. Met plinten en andere accessoires werk je muren en trappen netjes af. Je kiest bovendien de stijl die het beste past bij jouw interieur. Kortom, we hebben alle in huis om je parket tot in de puntjes af te werken.

Soorten profielen

Image

T-PROFIEL

Gebruik een T-profiel om de 2 vloeren met gelijke dikte op elkaar te laten aansluiten of als de aaneengesloten oppervlakte van de parketvloer groter is dan 12 x 6 m.

Image

EINDPROFIEL

Gebruik een eindprofiel als er geen profiel op de muur kan worden aangebracht, zoals bij een trap of schuifraam.

Image

OVERGANGSPROFIEL

Gebruik een overgangsprofiel om de overgang tussen 2 vloeren met verschillende hoogte op elkaar te laten aansluiten.

Image

S-PROFIEL

Gebruik een S-profiel om de overgang te maken tussen 2 vloeren met verschillende hoogte.

Soorten plinten

Image

Fineerplinten 
type 001

Deze cederplinten zijn omhuld met fineer van 0,6 mm. Je geniet van de authentieke houtlook tegen een toegankelijk budget en met een slijtvast karakter. Indien gewenst met bijpassende plinten.

Image

Fineerplinten 
type 002

Image

Schildersplinten 
 

Voorbehandelde witte plinten uit massief cederhout. Je overschildert ze simpelweg in de gewenste kleur.

Trapaccessoires

Image

Traptreden

Lalegno ontwikkelde een eiken meerlagenparket om bestaande treden mee te bekleden. Zo wordt je trap echt het verlengde van je vloer. Deze traptreden hebben een massieve toplaag en zijn uiterst stabiel en slijtvast. Zowel voor rechte treden als voor hoektreden, al dan niet in de kleur van je favoriete parket.

Image

Trapneuzen

Naast volledige traptreden zijn ook tredeneuzen beschikbaar. Ze zijn vervaardigd uit massieve eik en aangepast aan de profilering van Lalegno vloeren. Ze zijn beschikbaar voor aansluiting op parketvloeren van 10, 15 en 21 mm.