PRIORAT maakt Rovere-collectie compleet

Kwaliteitsparket voor een haalbaar budget

ROVERE is het Italiaanse woord voor eikenhout. De stabiele meerlaagse vloeren van het hippe zustermerk van Lalegno hebben een toplaag van 3mm in echt eikenhout en zijn dus ECHT de naam parket waardig. De collectie focust volledig op betaalbare eiken parketvloeren voor jonge, trendy (ver)bouwers die weg willen van de traditionele kleurkeuzes voor hun interieur, maar voor de vloer van hun woning toch opteren voor een duurzaam en natuurlijk alternatief.

Stabiele karaktervloer

De 14-CLASSIC-190-PRIORAT-B is een drielaags parket met een stabiliserende opbouw van in totaal 14mm, samengesteld dus uit een drager (twee lagen populierenhout) en een toplaag in karaktervol eikenhout met mooi afgewerkte knopen. Alle lagen worden kruiselings onder hoge druk met elkaar verlijmd. Die ingenieuze opbouw zorgt ervoor dat het hout een uitstekend balans heeft en zelfs met de populaire vloerverwarmingstechnieken gebruikt kan worden.

Eigentijdse kleurafwerking

De PRIORAT krijgt zijn eigentijdse looks van zijn tijdloze uitstraling en zijn doordachte afwerking. PRIORAT-parket wordt gerookt en geborsteld om het eikenhout nog meer diepgang en karakter te geven. Daarna wordt het meerlagenparket gebeitst met een grijze beits en geolied met een olie die de natuurlijke kleur van het hout intensifieert. Traditionele parkettechnieken worden dus gekoppeld aan de nieuwste technologie en de beste afwerkingsproducten.

Makkelijk onderhoud

Zelfs aan de bescherming en verzorging van de vloer achteraf willen we graag meehelpen. U kan namelijk een opstartkit voor het onderhoud van geoliede parketvloeren bijbestellen. Zo bieden wij u een parket dat met de jaren alleen nog mooier wordt.

Meer informatie nodig? U kan uiteraard altijd terecht  bij uw vaste Lalegno-aanspreekpunt.