Architecten en interieurdesigners kiezen voor halfmassief eiken parket

Wie bouwt of verbouwt, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de veelheid aan mogelijkheden bij de keuze voor een vloerbedekking. Breek je hoofd niet langer over al die verschillende opties, want meerlagenparket blijkt voor de iedere interieurstijl een perfecte oplossing te zijn. Dat zeggen ook architecten en interieurdesigners, die, gesteund door jarenlange ervaring met diverse types vloerbekleding, de eiken vloer helemaal bovenaan het lijstje van populairste vloeroplossingen plaatsen.

Dit zijn de 5 belangrijkste redenen waarom interieur(architecten) kiezen voor meerlaags eiken parket:

 

1

Eikenhout is hard, duurzaam en slijtvast

Eiken parket is slijtvast en duurzaam, maar ook eenvoudig te renoveren. Dat betekent dat je het na verloop van tijd makkelijk kan (laten) opfrissen en aanpassen als je van interieurstijl verandert. Kortom, van een eikenhouten vloer kan je jarenlang genieten.

14-ABC-156-NATMAT

 

2

Eiken parket wordt mooier met de jaren

Eiken parket heeft een houttekening en structuur die je hele woning een uniek karakter geeft, al meteen van bij de plaatsing. Zo’n individualiteit kan alleen een echt natuurproduct je bieden. Bovendien wordt de charme van een eiken natuurvloer jaar na jaar groter.

15-CLASSIC-260-MEURSAULT-B

 

3

Eik is gezond & hygiënisch

Eiken parket maakt je huis hygiënisch en gezond. Andere vloerbedekkingen kunnen een echte stofmagneet zijn en soms zelfs allergieën veroorzaken. Eikenhout daarentegen laat zich heel snel en makkelijk reinigen.

15-ABC-90-BRUT-HPCARB

 

4

Eiken meerlagenparket past overal, ook met vloerverwarming

Lang, kort, smal, breed, donker of licht. Voor elke stijl en interieursmaak is er een geschikt eiken parket voorhanden. Meerlaags eiken parket is trouwens ook ideaal voor plaatsing op vloerverwarming, zodat het effectief zowat iedere woning mooi kan maken.

15-CLASSIC-189-PINOTGRIS-B

 

5

Eiken parketvloeren zijn een goede investering

Een eiken vloer brengt gezelligheid bij je binnen, zoveel is zeker. Maar daarnaast zorgt parket er ook voor dat je huis meer waard wordt. Mensen betalen immers probleemloos meer voor woningen die smaakvol en met stijl zijn ingericht en waar men koos voor natuurlijke materialen.

15-CLASSIC-220-GRENACHE-B

Nog vragen? Contacteer ons via mail@lalegno.be of ga langs bij één van onze verdelers.